Nieuws

Nieuwsbrief april 2023

Weer een paar maandjes verder en daarom weer tijd voor een update vanuit onze bewoners. In deze nieuwsbrief zetten ze een aantal uitjes van de afgelopen tijd op een rijtje. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief april 2023

Vierde bewoner gevonden!

De oplettende lezer heeft het in de Nieuwsbrief al kunnen zien. We zijn superblij vanaf 1 februari onze vierde bewoner te mogen verwelkomen. Daarmee zijn alle woonruimten in het pand bezet en is de groep compleet. Ondertussen is de familie al druk bezig met alle voorbereidingen en is zeer binnenkort de verhuizing gepland. Welkom bij Stichting IK! 


Nieuwsbrief januari 2023

Na de start in oktober, hebben bewoners en begeleiders van Stichting Wooninitiatief IK goed hun best gedaan om van het nieuwe pand een gezellig en knus thuis te maken. Dat ging gepaard met inrichten, nieuwe spulletjes kopen en ook elkaar leren kennen. Wat er allemaal gebeurd is, hebben de bewoners samengevat in een leuke nieuwsbrief. Klik hieronder om de brief te lezen.

Nieuwsbrief januari 2023 

 

Ons team is compleet!

Stichting IK heeft sinds 1 oktober 2022 de deuren van een nieuw kleinschalig wooninitiatief in Haren (Groningen) geopend.

We zijn erg blij dat we ons team van zorgprofessionals compleet hebben en daarom hebben we op dit moment geen vacatures.

 

Bewoner gezocht!

We zoeken nog een vierde bewoner. Ben je voor jezelf of voor een ander opzoek naar een fijne woonplek? Bekijk dan snel ons Bewonersprofiel. Deze vind je rechtsboven op onze website middels de paarse knop. 

Kun jij je vinden in het profiel, dan komen wij graag in contact met jou. Lennart Klooster staat je graag te woord. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 – 22 09 28 16 of via info@stichting-ik.nl.